freenx and xorg7

Hans Fugal hans at fugal.net
Fri Jun 2 17:42:40 MDT 2006


Incidentally the new paths affect freenx too. Change your node.conf to
find the fonts and the executables in the new locations, and it seems to
work again. Still need to track down the XResources and terminal colors
problems but I imagine they're also path-related.

On Fri,  2 Jun 2006 at 23:35 +0000, Jason Holt wrote:
> 
> On Fri, 2 Jun 2006, Jason Holt wrote:
> 
> >
> >Anybody else having trouble with nvidia GPUs and the big debian X11 update 
> >just now?  I reinstalled the NVIDIA...8762.run installer from nvidia.com, 
> >but I get "module not found" when I try to start X.
> 
> Turns out the nvidia installer puts things under /usr/X11R6/lib..., while 
> the new xorg updates (in debian/testing) now use /usr/lib/xorg/modules.  
> Putting these two lines under 'Section "Files"' in /etc/X11/xorg.conf fixes 
> the problem:
> 
> # Make sure this is in the 'Section "Files"' section:
> 
>   ModulePath "/usr/X11R6/lib/modules/drivers"
>   ModulePath "/usr/X11R6/lib/modules/extensions"
> 
> 						-J
> 
> /*
> PLUG: http://plug.org, #utah on irc.freenode.net
> Unsubscribe: http://plug.org/mailman/options/plug
> Don't fear the penguin.
> */
> 

-- 
Hans Fugal ; http://hans.fugal.net
 
There's nothing remarkable about it. All one has to do is hit the 
right keys at the right time and the instrument plays itself.
    -- Johann Sebastian Bach
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 191 bytes
Desc: Digital signature
Url : http://plug.org/pipermail/plug/attachments/20060602/9d644ec8/attachment.bin 


More information about the PLUG mailing list